lauantai 23. toukokuuta 2015

Äidille Unelmien Vävypoika Amerikasta?

Nyt se alkaa taas, nimittäin Love Connection eri nimellä. Amerikan Unelmavävy on löytänyt listoilleen taas kolme rakkauteen valmista nuorta miestä. He ovat valmiita palaamaan juurilleen valtameren taa Suomeen, josko se oma Suomi Neito löytyisi. Täytyy myöntää, että itsekin hakemusta hieman tiirailin ja mietin pitääkö vastaukset kirjoittaa suomeksi vai englanniksi? Kysymykset ovat suomeksi, mutta miehet englanninkielisiä. Löysin itselleni täydellisen match made in heaven- miehenkin. Nimittäin tämä Tom. Huomasin, että meillä kahdella olisi paljon yhteistä ja lisäksi mies olisi matkalippu maahan, jossa dreams can come true unlike in Finland. 

  • Tom asuu Hollywood Hillssien lähellä!
  • Hänen unelmanaan olisi olla menestynyt kirjailija! Aivan kuten minulla!
  • Tom voi kuvitella asuvansa myös Suomessa! Hienoa, hän siis ymmärtäisi sen miksi haluaisin pitkiä lomia Suomessa, jos asuisimme kuitenkin Amerikassa. 
  • Hän etsii kaunista nuorta naista, joka ei kuitenkaan ole "tyhmä kuin saapas"! Olen täydellinen esimerkki siitä kuinka kauneus ja äly voivat tulla toimeen.
  • Tom haluaa, että tuleva tyttöystäväehdokas pystyisi haastamaan hänet älyllisesti! Katsotaan Tom kuinka suu pannaan kun alan jutella Kryoniikasta

Kerroin äidille tästä mahtavasta mahdollisuudesta. Saisin kokeilla siipiäni, löytäisin mahdollisuuksia unelmieni totettamiseen ja kaupanpäälliseksi äiti saisi itselleen unelmien vävypojan, koska olen aiheuttanut hieman huolta vanhapiika-keskustelulla. Voisin saada hienot cinderella- häät sitten tulevaisuudessa ja mahdollisuuden huutaa pelkällä olemassaolollani minua dissanneille että katsokaas Ropposta nyt! Äiti ei vain tuntunut ajatuksesta kovin innostuneelta ja minähän vedän herneen nenään jos joku sana särähtää korvaan. Taisi jäädä tämä Suomi Neiti rannalle ruikuttamaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti