maanantai 14. maaliskuuta 2016

YLE Aupairiksi Australiaan

Minä kirjoitin jo tästä aiheesta,  mutta ohjelman alkamisen kunniaksi. Kirjoitanpa uudelleen.

Meidän taloudessa neljä ihmistä maksaa yleveron. Siitä tulee aika sievoinen summa. Meinaan, 4 ihmistä maksaa saman toosan katsomisesta. Mitä paskaa!

Ja, miten tämä liittyy Aupairiksi Australiaan ?

No kaikella mahdollisella tavalla. Eikö YLE verolla saa parempaa sisältöä?

Kun se nainen kuuluttaa, että ohjelma alkaa. Niin ensimmäinen  asia, joka särähtää korvaan kuin kynnet liitutaululla. plaa plaa jotain kreisiä biletystä plaa plaa jotain. Eikö kahdesta aikaisemmasta kaudesta ois opittu. Joku mielestäni silloin kommentoi, että oliko tää Biletystä Losissa, Nightlaiffia Loontoossa? Nyt on sitten yh-isän iskemistä Ausseissa, vai?

Mitä nyt sain selvää niiden party animalien puheesta, niin odotettuja asioita ovat: iskeminen, bilettäminen, surffaus, Aussipoikien kietominen pikkusormen ympäri, odotan et pääsen Aussin yöhön...

Sit tää Susa Kettunen, Lappeenrannan  ylimielinen rinsessa. Itsessäni on hieman samaa mutta en vois koskaan sanoa että tuntemattomat ovat mulle ilmaa, kävelen kaupungilla nokka pystyssä ja mulkoilen muita. Siis oikeesti. Toivottavasti  kyseinen pikkupimatsu kasvoi matkan aikana, enemmän kuin tähän asti yhteensä. Enkä puhu nyt pituudesta.

Mitä mä oisin odottanut mun kolmelta kuukaudelta Australiassa?  Karjanajoa pikkulapsi rintarepussa Australian takamailla. Piknikkiä silminkantamattomiin jatkuvalla pellolla. Kirkkaita tähtiä taivaalla rankan päivän jälkeen, hevosten hirnahtelua, paskan luomista, luontoelämyksiä. Normaalia Australialaista perhe-elämää.

Jeps. Jään innolla katsomaan tulevia jaksoja, siitä mitä sen au-pair elämän ei pitäis olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti