perjantai 9. syyskuuta 2016

"Every Love Story is Beautiful" - Anonymous

Katariina Sourin ja Eliya Zweygbergin häät ovat herättäneet kommentti vyöryn. Niin pahassa kuin onneksi hyvässäkin. Tässä vielä yksi uutinen.

Aion kädä läpi minua kiehuttavat kommentit. Mutta ensin haluan sanoa Katalle ja Eliyalle oikein paljon onnea ja rakkautta.

No niin, down to the business...

Joku kommentoi näin: 

"Onneksi tämä laki tullaan kumoamaan! plaaplaa. Ei ole olemassa kuin miehen ja naisen välinen avioliitto. Olen yksi niistä 170 000 ihmisestä, jotka haluavat lopettaa tämän sukupuolineutraaliuden Suomesta. plaaplaa. Lapsista ei tehdä numeroita ja vastaavaisuudessakin heitä kutsutaan tyttäreksi ja pojaksi. Eikä vanhemmista tehdä lukuja vaan se on isä ja äiti. plaaplaaplaa..."


Jaahas. Mistäs tuota aloittaisi? Vau! Suomi oli ensimmäinen maa, joka antoi naiselle äänioikeuden. Ja, sitten Suomi jää ulos modernista maailmasta juuri tasa-arvoisuuden vuoksi. Kommentoija luulee siis, että sukupuolineutraalius loppuu, jos tasa-arvoinen avioliittolaki ei tule voimaan. Toivottavasti se vaan saa tuulta allensa ja leviää maastopalon lailla! 
"Lapsista ei tehdä numeroita..." Siis en nyt ymmärrä. Milloin joku oli lapsista ylipäätään numeroita tekemässä? Kyllä ne lapset tyttärenä ja poikana pysyy, älä siitä huoli. 
"Se on isi ja äiti..." Kuinkahan monta heteropari perhettä eroaa? Kuinka monessa heteroperheessä on ongelmia? Mies on se joka tuo leivän pöytään ja akka on ja pysyy hellan ja siivouskomeron välissä. Niinkö? Ja muutaman vuoden päästä sitten räyhätään nyrkein, että mene sinäkin akka siitä tienaamaan! Hah! Se on kuule kommentoija ihan sama, onko lapsella äiti-äiti, isä-äiti, isä-isä vai vaan äiti/isä. Vai oletko sinä sitä mieltä, että yksinhuoltaja vanhempikin on saastaa? Se on kuule tärkeintä, että lapsestaan pystyy huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ja siihen kykenee rakastavat ja huolehtivat vanhemmat. 
Ja, olet yksi 170 tuhannesta!? Hurraa sulle vaan. Onneksi Suomen väkiluku onkin 5,5 miljoonaa.

Seuraava kommentti:

"Toinen leikkii jätkää." 


No kommentoija. Olen syvästi pahoillani, että hän on seksikkäämpi kuin sinä. Hänessä on tyyliä. Ja kyllähän jokainen haluaa hääpäivänään pukeutua parhaaksi katsomallaan tavalla parhaimpiinsa ja juhlallisesti. Kuka voi muka kieltää, että Eliya näyttää Katan vieressä oikein tyylikkäältä? 
Kommentoija, et ole kuullut varmaan Hurmalehdestä? Se on nykyajan nuorten, seuraavan sukupolven kirjoittama nettilehti nuorten seksuaalioikeuksista. Ja sinä loukkasit niitä juuri. 


Tässä olen minä. Molemmissa kuvissa. Toisessa olen pukeutunut isin pikku rinsessaksi. Toisessa kuvassa minulla on vain hieman enemmän swagaa. (tyyliä, olen cool, itsevarma). Kumpikin tyyli on oikein. ps. katsoin juuri sanakirjasta swag. Se voi myös tarkoittaa Secretly We Are Gay. Ups...

Viimeinen kommentti:

"L-Koodia on katottu."

Paraskin siellä huutelemaan, kun näköjään itsekin tiedät, että Eliya on kuin Suomen oma Kate Moennig.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti