torstai 13. lokakuuta 2016

Haistakaa te kuule sitä ihteesä!!!

Nyt ärsyttää, ja vitusti ärsyttääkin, siskoni puolesta. 
Ja oikeastaan kaikkien puolesta jotka, ihan vaan sen takia kun Suomi vaan on niin paska, luopuvat unelmistaan. 
Siskoni on kirjoittanut haparoivalla osaamisellaan jo ykkösluokan kaverivihkoon unelma-ammatin kohdalle: eläinlääkäri. (vielä selvennykseksi maininnut suureläimet) 
Kaikkihan tietää että pääsykokeessa on fysiikkaa ja kemiaa niin, että moolit ja kvantit pursuaa ulos korvista. Kysytään astronautin happitilavuutta ja valovuoden pituutta. (ihan kuin nämä nyt helvetti soikoon mitenkään liittyisi utaretulehduksiin ja hevosen hampaiden raspaukseen)
Lainaan Tassunjälkiä sydämessä bloggaajan kirjoittamaa. Hän vieraili Tarton eläinlääketieteessä, jossa "Alkuopintoihin kuuluu virolaisilla hiukan perusfysiikkaa ja -kemiaa". Ja, sitten tämä henkilö pudottaa sellaisen pommin että siitä syntyy helvetinmoinen sienipilvi. Ja tämä kirjoittaja on siis ihan Suomen eläinlääketieteen opiskelija, joten Helsingin eläinlääketieteellisen opettajien on turha vinkua siellä. Tämä opiskelija sanoo: "Meillä ei noita aineita ole." 

EI OLE VAI! 
ei ole vai?
Kysyn vielä kerran. Että eikö noita aineta jumalauta opiskella saatana siellä koulussa?! Ja sitten moni eläinlääketieteen opiskelusta haaveileva (varmasti työnsä ja opiskelunsa kunnolla ja motivaatiolla hoitava) ei voi hakea koska siinä kokeessa on ne kemia ja fyssa. Ja, sä kerrot mulle että KEMIAA ja FYSIIKKAA ei opiskella? Miks vitussa ne sitten jumittaa siinä kokeessa? Ois niiden tilalla sitten esimerkiksi sellainen muissakin (vähän niinkuin paremmissa piireissä) maissa oleva MOTIVAATIOKIRJE. (tai miksei suoraan jotakin siihen helvetin eläinlääketieteelliseen liittyvää)

HYVÄ SUOMI!
voit painua vittuun ja pysyä siellä. Ilmoita sitten mulle kun löydät sen järjen takaisin pieneen kalloosi. Vai veikö Lapin poltto järjen tyystin?

Siskoni sanoi blogissaan ettei aio olla suomalainen vaan aikoo olla, ennen uuden kansalaisuuden löytämistä, mörrimöykky. 

Kelpaa minulle!

Tää vaan on niin väärin!

Terveiset sille kusipäälle joka tän valtakunnallisen lääketieteen kokeen on kehitellyt. Ja, terveiset eläinlääketieteelliselle. Pitäsköhän löytää resursseja noiden kemian ja fyssan opiskeluun?

Mites noista suomen konitohtoreista tulee edes eläinlääkäreitä kun viimeinenkin vuosi ihmetellään botulismia. Elintarvikehygieniaa... Ei sinne eläinlääketieteelliseen mitään munkkeja menty paistamaan... HahHahHahh!

Suomen malliin:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti