Pauliina Ropponen - Wikipedia style

 

Pauliina Ropponen (s.vuosi 1995) on Suomalainen nuori, joka tunnetaan jokapaikanhöylänä. 
Pituutta tältä kaunottarelta löytyy vaivaiset 150cm, mutta Pauliina on sanonut olevansa ylpeä joka sentistä. 
Lempinimeä Pami/Pam saa käyttää.

Ura:

Pauliina aloitti kirjoittaminen jo hyvin nuorena ala-asteikäisenä. Silloin syntyi monen monta tarinaa koulukavereiden kanssa leikittäviksi. Tarinoiden kirjoittaminen on jatkunut myös nykypäivään asti. Lukion ensimmäisellä luokalla Pauliina aloitti kirjoittamaan Curly nimiseen nuorilta nuorille olevaan lehteen. Lehteen on löytänyt sen jälkeen monta Pauliinan kirjoittamaa juttua.
Curly- lehden kautta hän teki myös kaksi juttua Hurmalehteen , joka on nettilehti nuorten seksuaalioikeuksista. Pauliina kirjoittaa aktiivisesti kirjoituskilpailuihin, Ukri Ry:n Rohkeus-kijoituskilpailussa hänet palkittiin nuorten sarjan kolmannella palkinnolla. Käsikirjoituksia syntyy myös kilpailujen ulkopuolella pöytälaatikkoon, jotka toivottavasti tulevaisuudessa löytävät tiensä kustantamoihin.
Pauliina kirjoittaa myös aktiivisesti Booty Tooch nimiseen blogiinsa aiheesta kuin aiheesta.
Pauliina on myös aktiivinen instagrammissa, jossa hänen yksi tavoitteensa on näyttää kauneus-ja muotiteollisuudelle, että lyhytkin nainen voi olla malli. Tämän vuoksi tälläkin hetkellä on muutama mallihakemus vireillä niin kotiSuomessakin kuin Atlannin toisella puolella. Siskonsa Anniinan kanssa on tehty myös muutama lyhyt video, joten eräs Pauliinan urahaaveista on myös näytteleminen. Ehkäpä hän kiittää Suomea joskus Oscaria vastaanottaessaan. Kuka tietää? Pauliinan haaveena on myös päästä lukemaan biolääketiedettä Itä-Suomen yliopistoon. Jos tämä haave ei toteudeu on suuntana ympäristö-ja biotieteet, koska luonto ja sen suojelu on lähellä tämän nuoren naisen sydäntä. Kenties näemme hänet joskus eduskunnassa Vihreiden tiimissä?

Koulutus:

Pauliina muistelee lämpimästi aikaansa Rytkyn ala-asteella. Yläasteen Pauliina kävi Kissakuusen koulussa Karttulassa, jossa hän valitettavasti joutui koulukiusatuksi jonka vuoksi hän puhuu mielellään koulukiusaamista vastaan. Lukiosta Pauliina valmistui 2014 keväällä Karttulan lukiosta.

Yksityiselämä:

Pauliinan harrastuksiin kuuluu kirjoittaminen, lukeminen, käsitöiden tekeminen, luonto ja eläimet. Hän asuu maalla monenlaisten eläinten kanssa. Seurana asuu myös identtinen kaksoissisko, äiti ja isä. 

Lähteet: 


Sosiaalisessa mediassa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti